Max en de kikkerklas

Max en de kikkerklas

zondag 7 november 2010

Griezelweek

Een beetje laat, maar beter laat dan nooit! Voor de vakantie hebben we samen met de kleuters van juf Isabel veel gegriezeld. De klas was helemaal versierd met allerlei halloweenspullen die de juf en de kinderen meegebracht hebben. Er hing zeker een grillige sfeer in de klas!!

We zijn onze week gestart met een griezelwandeling in het bos waar we kennis maakten met kleine draak, een draak die op commando van de moeder kindjes moest bang maken. Gelukkig was het kindje niet bang en werden ze dikke vriendjes!

Verder maakten we spookjes uit stof en leerden we hierbij ook een bijhorend versje. We maakten samen een donkere grot waar we met lampen pompoenen konden projecteren, heel griezelig maar toch waren we niet bang!

We schminkten elkaar in griezelige wezens, konden ons verkleden, maakten griezelige werkjes en als klap op de vuurpijl maakten we op vrijdagvoormiddag pompoensoep met de kleuters van juf Isabel.

In de namiddag hielden we een heus griezelfeest met bijhorende leuke spelletjes! Wat hebben we een fijne week beleefd die misschien net iets te kort was!

Hieronder enkele sfeerbeelden!

Griezelmiddag